De Japanse regering nam - zoals eerder afgesproken - 20% van de emissie op. In totaal ging 38% naar Aziatische beleggers en ongeveer 43% van het aanbod naar overheden.

Masataka Horii, manager in Tokio bij het Kokusai Global Sovereign Open Fund, is van mening dat de beleggers de nieuwe obligaties als 'veilig' beschouwen omdat ze door centrale banken worden gekocht.

Onder andere Kokusai, Daiwa SB Investments Ltd. en Fukoku Mutual Life Insurance Co kochten obligaties. De obligaties met een looptijd van 5 jaar met een coupon van 2,75% werden uitgegeven aan 2,89%. Dat is 0,06% minder dan de benchmark.

De Japanse regering nam - zoals eerder afgesproken - 20% van de emissie op. In totaal ging 38% naar Aziatische beleggers en ongeveer 43% van het aanbod naar overheden. Masataka Horii, manager in Tokio bij het Kokusai Global Sovereign Open Fund, is van mening dat de beleggers de nieuwe obligaties als 'veilig' beschouwen omdat ze door centrale banken worden gekocht. Onder andere Kokusai, Daiwa SB Investments Ltd. en Fukoku Mutual Life Insurance Co kochten obligaties. De obligaties met een looptijd van 5 jaar met een coupon van 2,75% werden uitgegeven aan 2,89%. Dat is 0,06% minder dan de benchmark.