Tom Lee, chief U.S. equity strategist bij JPMorgan Chase & Co., is van mening dat de Standard & Poor's 500 Index dit jaar nog met 16% kan stijgen, onder impuls van meevallende bedrijfsresultaten.

Bij Bank of America Corporation is David Bianco van mening dat de S&P 500 dankzij de lage rentevoeten snel het niveau van 1300 punt gaat bereiken. Van een stijging van de rente in de VS zal voorlopig geen sprake zijn.

De Standard & Poor's 500 Index is dit jaar al met 66% gestegen sinds maart 2009, maar de index is nog goedkoop gewaardeerd in verhouding met de winstevolutie om een verdere stijging te rechtvaardigen. De bedrijfswinsten zijn in het snelste tempo voor de afgelopen 22 jaar gestegen.

Bruce McCain, chief investment strategist bij Key Private Bank, is van mening dat een economische krimp niet noodzakelijk contradictorisch is met een stijging van de bedrijfsresultaten en dus van de beurskoersen.

Tom Lee, chief U.S. equity strategist bij JPMorgan Chase & Co., is van mening dat de Standard & Poor's 500 Index dit jaar nog met 16% kan stijgen, onder impuls van meevallende bedrijfsresultaten. Bij Bank of America Corporation is David Bianco van mening dat de S&P 500 dankzij de lage rentevoeten snel het niveau van 1300 punt gaat bereiken. Van een stijging van de rente in de VS zal voorlopig geen sprake zijn. De Standard & Poor's 500 Index is dit jaar al met 66% gestegen sinds maart 2009, maar de index is nog goedkoop gewaardeerd in verhouding met de winstevolutie om een verdere stijging te rechtvaardigen. De bedrijfswinsten zijn in het snelste tempo voor de afgelopen 22 jaar gestegen. Bruce McCain, chief investment strategist bij Key Private Bank, is van mening dat een economische krimp niet noodzakelijk contradictorisch is met een stijging van de bedrijfsresultaten en dus van de beurskoersen.