General Electric, Caterpillar, Microsoft, Wal-Mart, Chevron, Cisco, Intel, Stanley Works, Merck, United Technologies en Oracle hebben hun gezamenelijke tewerkstelling op de thuismarkt in het afgelopen decennium met ongeveer 3 miljoen mensen afgebouwd. Die jobs zijn weg en zullen niet meer terugkomen.

Anderzijds kwamen er bij deze 11 grote bedrijven over een periode van 10 jaar 2,40 miljoen banen bij. President Barack Obama heeft dus een probleem, want hij moet een oplossing vinden voor het verdwijnen van heel wat jobs overzee. Het valt nog af te wachten wat de Amerikaanse president zal bedenken om hier een mouw aan te passen.

General Electric, Caterpillar, Microsoft, Wal-Mart, Chevron, Cisco, Intel, Stanley Works, Merck, United Technologies en Oracle hebben hun gezamenelijke tewerkstelling op de thuismarkt in het afgelopen decennium met ongeveer 3 miljoen mensen afgebouwd. Die jobs zijn weg en zullen niet meer terugkomen. Anderzijds kwamen er bij deze 11 grote bedrijven over een periode van 10 jaar 2,40 miljoen banen bij. President Barack Obama heeft dus een probleem, want hij moet een oplossing vinden voor het verdwijnen van heel wat jobs overzee. Het valt nog af te wachten wat de Amerikaanse president zal bedenken om hier een mouw aan te passen.