Michael Gayed, chief investment strategist bij Pension Partners LLC, sprak van een heuse chame changer. Veel beleggingsgeld dat de markt al had verlaten in de zekerheid dat de FED inderdaad haar steunmaatregelen zou terugschroeven, keerde terug naar de markt.

Een troy ounce goud kostte bij het slot van de handel 1364,47 dollar of 4,10% meer dan het slotniveau van de dag voordien. Eerder gisteren was de goudprijs teruggevallen tot 1292,02 dollar, of een daling met 1,20% tot het laagste niveau sinds 8 augustus.

Michael Gayed, chief investment strategist bij Pension Partners LLC, sprak van een heuse chame changer. Veel beleggingsgeld dat de markt al had verlaten in de zekerheid dat de FED inderdaad haar steunmaatregelen zou terugschroeven, keerde terug naar de markt. Een troy ounce goud kostte bij het slot van de handel 1364,47 dollar of 4,10% meer dan het slotniveau van de dag voordien. Eerder gisteren was de goudprijs teruggevallen tot 1292,02 dollar, of een daling met 1,20% tot het laagste niveau sinds 8 augustus.