Het wordt stilaan duidelijk dat de enige manier waarop Europa een financiële crisis kan vermijden, het continu doorrollen van de schulden is. Dat is ook de reden waarom de Japanse centrale bank vorig jaar haar ambitieus programma van Quantative Easing heeft gelanceerd.

Het is tevens ook de reden waarom Mario Draghi vorige maand het NIRP programma heeft doorgevoerd. Draghi moet alles doen wat in zijn macht ligt om te beletten dat de Europese banken geconfronteerd worden met de duizenden miljarden dollars aan verliezen die ze opgestapeld hebben.

Het wordt stilaan duidelijk dat de enige manier waarop Europa een financiële crisis kan vermijden, het continu doorrollen van de schulden is. Dat is ook de reden waarom de Japanse centrale bank vorig jaar haar ambitieus programma van Quantative Easing heeft gelanceerd. Het is tevens ook de reden waarom Mario Draghi vorige maand het NIRP programma heeft doorgevoerd. Draghi moet alles doen wat in zijn macht ligt om te beletten dat de Europese banken geconfronteerd worden met de duizenden miljarden dollars aan verliezen die ze opgestapeld hebben.