De analisten van ABN Amro waarderen de M&T-activiteiten op EUR 70-80 miljoen, in lijn met de waardering van Fugro. Na de verkoop zal de nettoschuld EUR 44-54 miljoen bedragen op een operationele winst van EUR 28 miljoen.

ABN Amro verwacht daarom niet dat deze transactie het speciale dividend van EUR 30 miljoen zal activeren dat overeengekomen was tijdens de herfinancieringsoperatie in 2012.

ABN Amro ziet de intentie tot verkoop als positief. Het bedrijf kan zich nu richten op het operationele verbeteringsprogramma en besparen op de rentekosten.

Het herhalen van de winstdoelstelling en de aankondiging dat het bedrijf binnen de afgesproken convenanten blijft geeft ons vertrouwen.

De analisten van ABN Amro waarderen de M&T-activiteiten op EUR 70-80 miljoen, in lijn met de waardering van Fugro. Na de verkoop zal de nettoschuld EUR 44-54 miljoen bedragen op een operationele winst van EUR 28 miljoen. ABN Amro verwacht daarom niet dat deze transactie het speciale dividend van EUR 30 miljoen zal activeren dat overeengekomen was tijdens de herfinancieringsoperatie in 2012. ABN Amro ziet de intentie tot verkoop als positief. Het bedrijf kan zich nu richten op het operationele verbeteringsprogramma en besparen op de rentekosten. Het herhalen van de winstdoelstelling en de aankondiging dat het bedrijf binnen de afgesproken convenanten blijft geeft ons vertrouwen.