De grondstoffenmarkten bewegen momenteel heen en weer op basis van de indicatoren die (vooral) uit China binnenwaaien. In het algemeen is er volgens Loef Technische Analyse weinig positiefs te melden omtrent de beleggingscategorie grondstoffen.

De grote drie commodity-indices bewegen in dalende trends. Dit wordt nog versterkt door de verkoopdruk in de olieprijzen.

De edele metalen presteren Loef Technische Analyse in het algemeen nog altijd goed. De prijs van palladium ontwikkelt zich positief en in de ETFS Physical Palladium (notering in euro) vertoont de weekcandle een sterk positief momentum. De uitbraak uit de symmetrische driehoek is een positief technisch signaal.

De grondstoffenmarkten bewegen momenteel heen en weer op basis van de indicatoren die (vooral) uit China binnenwaaien. In het algemeen is er volgens Loef Technische Analyse weinig positiefs te melden omtrent de beleggingscategorie grondstoffen. De grote drie commodity-indices bewegen in dalende trends. Dit wordt nog versterkt door de verkoopdruk in de olieprijzen. De edele metalen presteren Loef Technische Analyse in het algemeen nog altijd goed. De prijs van palladium ontwikkelt zich positief en in de ETFS Physical Palladium (notering in euro) vertoont de weekcandle een sterk positief momentum. De uitbraak uit de symmetrische driehoek is een positief technisch signaal.