Onder impuls van een sterke prestatie van de landbouwgrondstoffen is de CRB-index volgens Leleux opwaarts boven de weerstandslijn van 2011 uitgebroken.

Door de hoge stand van de RSI-indicator op de weekgrafiek is nu een afkoelingsperiode te verwachten. Leleux stelt een koersdoel van 321 - 326 punten (de horizontale weerstand van de toppen van 2012) voorop.

De koersopstoot van de grondstoffen illustreert perfect wat er gebeurt wanneer het sentiment onder het vriespunt gedaald is t.o.v. bepaalde beleggingsactiva.

Het is nu afwachten wat de reactie van de grote fondsbeheerders gaat zijn.

Als ze optimistisch beginnen te worden en hun liquiditeiten aan het werk zetten, kan de index verder doorstijgen.

Leleux houdt de komende maanden nauwlettend de Global Fund Manager Survey in de gaten. Dynamische beleggers kunnen kopen op koerszwakte.

Onder impuls van een sterke prestatie van de landbouwgrondstoffen is de CRB-index volgens Leleux opwaarts boven de weerstandslijn van 2011 uitgebroken. Door de hoge stand van de RSI-indicator op de weekgrafiek is nu een afkoelingsperiode te verwachten. Leleux stelt een koersdoel van 321 - 326 punten (de horizontale weerstand van de toppen van 2012) voorop. De koersopstoot van de grondstoffen illustreert perfect wat er gebeurt wanneer het sentiment onder het vriespunt gedaald is t.o.v. bepaalde beleggingsactiva. Het is nu afwachten wat de reactie van de grote fondsbeheerders gaat zijn. Als ze optimistisch beginnen te worden en hun liquiditeiten aan het werk zetten, kan de index verder doorstijgen. Leleux houdt de komende maanden nauwlettend de Global Fund Manager Survey in de gaten. Dynamische beleggers kunnen kopen op koerszwakte.