Andere grondstoffen hebben dezelfde opwaartse beweging achter de rug. Granen en sojabonen zijn in de zomer van vorig jaar aan een steile klim begonnen en ook de olieprijs had de wind in de rug.

De hausse bij de grondstoffen wordt gestimuleerd door de aanhoudend sterke vraag naar grondstoffen vanuit China. De analisten verwachten dat de opwaartse beweging zich gaat verder zetten, evenwel met de nodige volatiliteit.

Spencer Patton, stichter en chief investment officer voor hedge fund Steel Vine Investments LLC, is van mening dat de zwakke dollar de beleggers in de richting van commodities duwt.

Andere grondstoffen hebben dezelfde opwaartse beweging achter de rug. Granen en sojabonen zijn in de zomer van vorig jaar aan een steile klim begonnen en ook de olieprijs had de wind in de rug. De hausse bij de grondstoffen wordt gestimuleerd door de aanhoudend sterke vraag naar grondstoffen vanuit China. De analisten verwachten dat de opwaartse beweging zich gaat verder zetten, evenwel met de nodige volatiliteit. Spencer Patton, stichter en chief investment officer voor hedge fund Steel Vine Investments LLC, is van mening dat de zwakke dollar de beleggers in de richting van commodities duwt.