De index zette de langste rally sinds 11 maart 2005 neer en brak opnieuw door het niveau van 320 punten. Een aantal grondstoffen bereikten nieuwe recordniveaus, met goud als meest opvallende uitschieter.

De katoenprijs bereikte eveneens een nieuwe piek, de zilverprijs steeg tot boven 28 dollar per troy ounce en heeft op het hoogste niveau voor de afgelopen 30 jaar nu het niveau van 28,50 dollar binnen handbereik.

Suiker was gisteren de sterkste stijger, met een winst van 3,90% tot het hoogste niveau voor de afgelopen 29 jaar. Bij de basismetalen bereikte de koperprijs een nieuwe piek voor de afgelopen 28 maanden.

De index zette de langste rally sinds 11 maart 2005 neer en brak opnieuw door het niveau van 320 punten. Een aantal grondstoffen bereikten nieuwe recordniveaus, met goud als meest opvallende uitschieter. De katoenprijs bereikte eveneens een nieuwe piek, de zilverprijs steeg tot boven 28 dollar per troy ounce en heeft op het hoogste niveau voor de afgelopen 30 jaar nu het niveau van 28,50 dollar binnen handbereik. Suiker was gisteren de sterkste stijger, met een winst van 3,90% tot het hoogste niveau voor de afgelopen 29 jaar. Bij de basismetalen bereikte de koperprijs een nieuwe piek voor de afgelopen 28 maanden.