De inkomsten uit upstream-activiteiten vielen terug tot USD 4,9 miljard van USD 5,6 miljard dankzij lagere productievolumes en hogere operationele kosten.

De productie daalde met 1,6% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De winst uit downstream-activiteiten daalde met meer dan 50% tot USD 766 miljoen, van USD 1,9 miljard een jaar eerder.

Een lagere bezittingsgraad vanwege onderhoudswerkzaamheden en lagere marges in Amerika, waren de belangrijkste boosdoeners. Daarnaast zijn er dit kwartaal geen activa verkocht.

De inkomsten uit upstream-activiteiten vielen terug tot USD 4,9 miljard van USD 5,6 miljard dankzij lagere productievolumes en hogere operationele kosten. De productie daalde met 1,6% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De winst uit downstream-activiteiten daalde met meer dan 50% tot USD 766 miljoen, van USD 1,9 miljard een jaar eerder. Een lagere bezittingsgraad vanwege onderhoudswerkzaamheden en lagere marges in Amerika, waren de belangrijkste boosdoeners. Daarnaast zijn er dit kwartaal geen activa verkocht.