Hans D'Haese van Bank Degroof blikte even vooruit op de cijfers die deze holding morgen voor opening van de beurs gaat bekendmaken. Dat gebeurt meer bepaald om 7 uur. Vervolgens wordt er om 15 uur in de namiddag de traditionele conference call voor de analisten georganiseerd.

Advies houden blijft gehandhaafd

D'Haese verwacht een tijdelijke (?) verbetering bij Marine Engineering & Infrastructure, dankzij een verbeterde capaciteitsbenutting en een toename van het aantal orders. Hierbij dient echter wel rekening te worden gehouden met de verwachte vertraging van de activiteiten in de onmiddellijke toekomst.

Private banking zal via dochters Bank Delen en Bank van Breda waarschijnlijk een goed resultaat te zien hebben gegeven, de trading update van Sipef werd al eerder gegeven. D'Haese handhaaft een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 63 euro.

Hans D'Haese van Bank Degroof blikte even vooruit op de cijfers die deze holding morgen voor opening van de beurs gaat bekendmaken. Dat gebeurt meer bepaald om 7 uur. Vervolgens wordt er om 15 uur in de namiddag de traditionele conference call voor de analisten georganiseerd. Advies houden blijft gehandhaafd D'Haese verwacht een tijdelijke (?) verbetering bij Marine Engineering & Infrastructure, dankzij een verbeterde capaciteitsbenutting en een toename van het aantal orders. Hierbij dient echter wel rekening te worden gehouden met de verwachte vertraging van de activiteiten in de onmiddellijke toekomst. Private banking zal via dochters Bank Delen en Bank van Breda waarschijnlijk een goed resultaat te zien hebben gegeven, de trading update van Sipef werd al eerder gegeven. D'Haese handhaaft een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 63 euro.