De aandelen en obligaties in de opkomende markten hebben qua rendement twee goede jaren achter de rug, maar blijven dit jaar tot nu toe achter.

De analisten van de bank blijven echter optimistisch over de vooruitzichten van zowel aandelen als obligaties uit de opkomende markten.

De aandelen uit deze regio zijn aantrekkelijk gewaardeerd. Voor obligaties zijn de waarderingen inmiddels opgelopen. Door de hogere rentestanden en diversificatievoordelen adviseren de analisten van de bank een positie aan te nemen.

De aandelen en obligaties in de opkomende markten hebben qua rendement twee goede jaren achter de rug, maar blijven dit jaar tot nu toe achter. De analisten van de bank blijven echter optimistisch over de vooruitzichten van zowel aandelen als obligaties uit de opkomende markten. De aandelen uit deze regio zijn aantrekkelijk gewaardeerd. Voor obligaties zijn de waarderingen inmiddels opgelopen. Door de hogere rentestanden en diversificatievoordelen adviseren de analisten van de bank een positie aan te nemen.