De price-to-earnings (P/E) ratio voor de MSCI Emerging Markets Index bedraagt nu minder dan 10, een niveau dat sinds november 2012 niet meer werd opgetekend. Citigroup adviseert nu om opnieuw in te stappen, dit met het oog op een ommekeer op de markt.

Volgens de analisten van de bank zit in de koersen nu al een worst case scenario verrekend. De MSCI Emerging Markets Index is sinds begin mei al met meer dan 10% gedaald, waardoor er nu technisch gezien sprake is van een zwaar oververkochte situatie.

De price-to-earnings (P/E) ratio voor de MSCI Emerging Markets Index bedraagt nu minder dan 10, een niveau dat sinds november 2012 niet meer werd opgetekend. Citigroup adviseert nu om opnieuw in te stappen, dit met het oog op een ommekeer op de markt. Volgens de analisten van de bank zit in de koersen nu al een worst case scenario verrekend. De MSCI Emerging Markets Index is sinds begin mei al met meer dan 10% gedaald, waardoor er nu technisch gezien sprake is van een zwaar oververkochte situatie.