Mobius, manager en executive chairman van het Templeton Asset Management in San Mateo, heeft onder andere een voorkeur voor de Thaise markt, waar de waarderingen erg laag zijn.

De beurs van Bangkok heeft rake klappen gekregen als gevolg van de politieke onrust eerder dit jaar, maar inmiddels zijn zowel binnen- als buitenlandse beleggers teruggekeerd op deze markt.

Thailand is momenteel het land met de op één na grootste weging in de portefeuille van Mobius, op een afstand gevolgd door China. Daarna volgt India. Deze drie landen zijn alle drie goed voor ongeveer een kwart van de portefeuille.

Mobius, manager en executive chairman van het Templeton Asset Management in San Mateo, heeft onder andere een voorkeur voor de Thaise markt, waar de waarderingen erg laag zijn. De beurs van Bangkok heeft rake klappen gekregen als gevolg van de politieke onrust eerder dit jaar, maar inmiddels zijn zowel binnen- als buitenlandse beleggers teruggekeerd op deze markt. Thailand is momenteel het land met de op één na grootste weging in de portefeuille van Mobius, op een afstand gevolgd door China. Daarna volgt India. Deze drie landen zijn alle drie goed voor ongeveer een kwart van de portefeuille.