Vanmorgen werd er in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange gehandeld aan 72,94 dollar, tegenover een slotkoers van 72,90 dollar gisterenavond in New York.

Serene Lim van Australia and New Sealand Banking Group wijst op de correlatie tussen de olieprijs en de beurskoersen opvallend is. De olieprijs stijgt mee met de beurzen en vice versa.

Over de afgelopen drie maanden hebben de S&P 500 en de olieprijs in 67% vna de gevallen in dezelfde richting bewogen. Toch blijven volgens Lim de oplopende olievoorraden als een zwaard van Damocles boven de olieprijs hangen.

Vanmorgen werd er in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange gehandeld aan 72,94 dollar, tegenover een slotkoers van 72,90 dollar gisterenavond in New York. Serene Lim van Australia and New Sealand Banking Group wijst op de correlatie tussen de olieprijs en de beurskoersen opvallend is. De olieprijs stijgt mee met de beurzen en vice versa. Over de afgelopen drie maanden hebben de S&P 500 en de olieprijs in 67% vna de gevallen in dezelfde richting bewogen. Toch blijven volgens Lim de oplopende olievoorraden als een zwaard van Damocles boven de olieprijs hangen.