De gedetailleerde gegevens blijven evenwel gunstig omdat de consumptie en de investeringen in uitrustingsgoederen zijn toegenomen met respectievelijk 4,1 % en 5,5 %.

De export zet volgens Dexia als laatste strohalm van de groei op dit moment zijn herstel voort (+9,6 %) en is voor de eerste keer weer gestegen tot boven het niveau van vóór de crisis.

En hoewel ten slotte de wederopbouw van de voorraad voor 3,4 punt heeft gewogen op de groei, werd die gedeeltelijk gecompenseerd door de terugval bij de import.

De gedetailleerde gegevens blijven evenwel gunstig omdat de consumptie en de investeringen in uitrustingsgoederen zijn toegenomen met respectievelijk 4,1 % en 5,5 %. De export zet volgens Dexia als laatste strohalm van de groei op dit moment zijn herstel voort (+9,6 %) en is voor de eerste keer weer gestegen tot boven het niveau van vóór de crisis. En hoewel ten slotte de wederopbouw van de voorraad voor 3,4 punt heeft gewogen op de groei, werd die gedeeltelijk gecompenseerd door de terugval bij de import.