Op het vlak van de divisies noteerde men een stijging met 27% van de EBITA van General Staffing. Deze divisie profiteerde van een opleving van de activiteit in Frankrijk en subsidies ter bevordering van de werkgelegenheid (CICE).

Daarnaast wil Delaunay ook nog benadrukken dat de groep "een verbetering van de vraag in de cyclische sectoren van Europa" waarneemt en dat deze verbetering zich "in het vierde kwartaal" zou moeten verderzetten.

De waarderingsoefening komt tot de conclusie dat de intrinsieke waarde op dit ogenblik meer dan 11 euro bedraagt. Dit wijst op een herwaarderingspotentieel van 15% t.o.v. de huidige koers.

Beter nog is dat de herzieningen voor de verwachte winst de afgelopen tijd fel verbetererd zijn : de afgelopen 12 maanden namen de winstverwachtingen met 10% toe.

Deze bijzonder optimistische sfeer pleit vaak in het voordeel van een gunstige koersontwikkeling, zodat Delaunay koper blijft.

Op het vlak van de divisies noteerde men een stijging met 27% van de EBITA van General Staffing. Deze divisie profiteerde van een opleving van de activiteit in Frankrijk en subsidies ter bevordering van de werkgelegenheid (CICE). Daarnaast wil Delaunay ook nog benadrukken dat de groep "een verbetering van de vraag in de cyclische sectoren van Europa" waarneemt en dat deze verbetering zich "in het vierde kwartaal" zou moeten verderzetten. De waarderingsoefening komt tot de conclusie dat de intrinsieke waarde op dit ogenblik meer dan 11 euro bedraagt. Dit wijst op een herwaarderingspotentieel van 15% t.o.v. de huidige koers. Beter nog is dat de herzieningen voor de verwachte winst de afgelopen tijd fel verbetererd zijn : de afgelopen 12 maanden namen de winstverwachtingen met 10% toe. Deze bijzonder optimistische sfeer pleit vaak in het voordeel van een gunstige koersontwikkeling, zodat Delaunay koper blijft.