Nu 2012 op zijn einde loopt, hoe succesvol waren de Europese maatregelen in verschillende pogingen om de crisis op te lossen?, zo vragen de analisten zich af. De groei van de eurozone is bijna wanhopig vlak en de vooruitzichten voor 2013 zijn nog steeds somber.

Echter, als we in de toekomst zullen terugkijken op recente maatregelen, dan kunnen we 2012 duidelijk beschouwen als een keerpunt voor Europa.

Edmond de Rothschild Asset Management heeft aan deze evolutie een uitgebreid rapport besteed dat toch wel ruimte voor enig optimisme laat.

Nu 2012 op zijn einde loopt, hoe succesvol waren de Europese maatregelen in verschillende pogingen om de crisis op te lossen?, zo vragen de analisten zich af. De groei van de eurozone is bijna wanhopig vlak en de vooruitzichten voor 2013 zijn nog steeds somber. Echter, als we in de toekomst zullen terugkijken op recente maatregelen, dan kunnen we 2012 duidelijk beschouwen als een keerpunt voor Europa. Edmond de Rothschild Asset Management heeft aan deze evolutie een uitgebreid rapport besteed dat toch wel ruimte voor enig optimisme laat.