Voorzitter Hans Heinrich Driftmann van de Duitse Handelskamer verklaart in een interview met het blad Bild dat de groei van de Duitse economie dit jaar kan versnellen tot 1%. De regering in Bonn gaat maar uit van een groei met 0,70%. Volgens Driftmann kunnen er 250.000 nieuwe jobs bijkomen. Wat 2013 betreft, zal vooral de aanpak van de eurocrisis doorslaggevend zijn voor de economische evolutie.

Bekaert kondigt succesvolle afronding aan van de transactie die leidt tot verkoop van de Industrial Coatings activiteiten

Bekaert heeft gisteren de afronding van de transactie aangekondigd met betrekking tot de overname van de activiteiten van Bekaert Industrial Coatings door Element Partners, een investeringsfonds gevestigd in Pennsylvania, Verenigde Staten. De overname behelst de productievestigingen en alle werknemers in Deinze (België) en Jiangyin (China), de onderhoudsactiviteiten in Spring Green (VS), alsook de gerelateerde verkooporganisatie.

Element Partners rondde vorige vrijdag ook de overname af van Soleras Ltd, een Amerikaans bedrijf uit dezelfde sector. ING nam nota van het bericht, maar wijzigt de visie voor het aandeel Bekaert voorlopig niet.

Voorzitter Hans Heinrich Driftmann van de Duitse Handelskamer verklaart in een interview met het blad Bild dat de groei van de Duitse economie dit jaar kan versnellen tot 1%. De regering in Bonn gaat maar uit van een groei met 0,70%. Volgens Driftmann kunnen er 250.000 nieuwe jobs bijkomen. Wat 2013 betreft, zal vooral de aanpak van de eurocrisis doorslaggevend zijn voor de economische evolutie. Bekaert kondigt succesvolle afronding aan van de transactie die leidt tot verkoop van de Industrial Coatings activiteiten Bekaert heeft gisteren de afronding van de transactie aangekondigd met betrekking tot de overname van de activiteiten van Bekaert Industrial Coatings door Element Partners, een investeringsfonds gevestigd in Pennsylvania, Verenigde Staten. De overname behelst de productievestigingen en alle werknemers in Deinze (België) en Jiangyin (China), de onderhoudsactiviteiten in Spring Green (VS), alsook de gerelateerde verkooporganisatie. Element Partners rondde vorige vrijdag ook de overname af van Soleras Ltd, een Amerikaans bedrijf uit dezelfde sector. ING nam nota van het bericht, maar wijzigt de visie voor het aandeel Bekaert voorlopig niet.