Dat verklaarde de chief financial officer van Deutsche Post DHL Lawrence Rosen. Volgens Rosen zijn de Duitse groeicijfers weliswaar beter dan die in andere landen, maar van een sterke groei kan echter niet woren gesproken. Bovendien is die groei op de verkeerde basis gefundeerd.

Het grootste deel van de groei is te danken aan de export en dat is een wankele basis om op verder te gaan. De sterke euro dreigt namelijk de exportpositie van de Duitse bedrijven te ondermijnen. Er is een kleine verbetering in de consumptie, maar die stelt nog niet veel voor.

Dat verklaarde de chief financial officer van Deutsche Post DHL Lawrence Rosen. Volgens Rosen zijn de Duitse groeicijfers weliswaar beter dan die in andere landen, maar van een sterke groei kan echter niet woren gesproken. Bovendien is die groei op de verkeerde basis gefundeerd. Het grootste deel van de groei is te danken aan de export en dat is een wankele basis om op verder te gaan. De sterke euro dreigt namelijk de exportpositie van de Duitse bedrijven te ondermijnen. Er is een kleine verbetering in de consumptie, maar die stelt nog niet veel voor.