De groei is volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog hoog, maar de stijging van de Braziliaanse Real met zo'n 45% in twee jaar tijd en het krappe monetaire beleid zorgen voor een afzwakking van de groei tot 4,5%.

De nieuwe president Rousseff wil de staatsschuld terugdringen, maar een verlaging van de uitgaven wordt moeilijk door het WK voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016.

Toch blijven de vooruitzichten volgens Theodoor Gilissen Bankiers gunstig mede door het beleid gericht op het creëren van banen en het verder verhogen van het onderwijsniveau.

De groei is volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog hoog, maar de stijging van de Braziliaanse Real met zo'n 45% in twee jaar tijd en het krappe monetaire beleid zorgen voor een afzwakking van de groei tot 4,5%. De nieuwe president Rousseff wil de staatsschuld terugdringen, maar een verlaging van de uitgaven wordt moeilijk door het WK voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016. Toch blijven de vooruitzichten volgens Theodoor Gilissen Bankiers gunstig mede door het beleid gericht op het creëren van banen en het verder verhogen van het onderwijsniveau.