Gisteren na het slot van de beurs maakte Twitter de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Die kwamen onder de verwachtingen uit, de groei van het aantal nieuwe gebruikers viel tegen. Het bedrijf had op 31 maart 225 miljoen actieve gebruikers.

Dat waren er 5,80% meer dan het vorig kwartaal. De omzet kwam met 250 miljoen dollar anderzijds boven de verwachtingen uit, waarbij vooral de inkomsten uit advertenties een positieve evolutie kenden. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een break even.

Gisteren na het slot van de beurs maakte Twitter de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Die kwamen onder de verwachtingen uit, de groei van het aantal nieuwe gebruikers viel tegen. Het bedrijf had op 31 maart 225 miljoen actieve gebruikers. Dat waren er 5,80% meer dan het vorig kwartaal. De omzet kwam met 250 miljoen dollar anderzijds boven de verwachtingen uit, waarbij vooral de inkomsten uit advertenties een positieve evolutie kenden. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een break even.