Dat heeft te maken met het feit dat de resultaten van dit soort bedrijven relatief goed voorspelbaar is. Dat geldt eveneens voor BEL 20-waarde Befimmo. Deze vastgoedbevak maakte over de eerste zes maanden van dit jaar beter dan verwachte resultaten bekend.

Advies houden blijft gehandhaafd

Het netto courant resultaat van Befimmo steeg over de verslagperiode met 4% tot 37,30 miljoen euro, dit als gevolg van lagere dan verwachte operationale en overhead kosten maar een terugval in het netto financieel resultaat hoofdzakelijk als gevolg van lagere Euribor-rentevoeten.

KBC Securities verhoogt de prognoses wat betreft de rente-inkomsten voor Befimmo, dit als gevolg van een stijgnig wat betreft de bezettingsgraad van de portefeuille. Het zal dit jaar moeilijk zijn om te groeien voor het bedrijf, zodat de rating houden en het koersdoel van 50 euro gehandhaafd blijven.

Dat heeft te maken met het feit dat de resultaten van dit soort bedrijven relatief goed voorspelbaar is. Dat geldt eveneens voor BEL 20-waarde Befimmo. Deze vastgoedbevak maakte over de eerste zes maanden van dit jaar beter dan verwachte resultaten bekend. Advies houden blijft gehandhaafd Het netto courant resultaat van Befimmo steeg over de verslagperiode met 4% tot 37,30 miljoen euro, dit als gevolg van lagere dan verwachte operationale en overhead kosten maar een terugval in het netto financieel resultaat hoofdzakelijk als gevolg van lagere Euribor-rentevoeten. KBC Securities verhoogt de prognoses wat betreft de rente-inkomsten voor Befimmo, dit als gevolg van een stijgnig wat betreft de bezettingsgraad van de portefeuille. Het zal dit jaar moeilijk zijn om te groeien voor het bedrijf, zodat de rating houden en het koersdoel van 50 euro gehandhaafd blijven.