Het rendement op de 2-jarige Griekse staatsobligatie daalde maandag voor de vijfde dag op rij, het bedroeg nog 26,16%. Dat was maar liefst 68 basispunten minder dan de handelsdag voordien.

Anderzijds daalde de koers van de 10-jarige Griekse staatsobligatie. Het rendement kwam 6 basispunten hoger uit, het bedroeg 16,40%.

Luca Jellinek, head European interest- rate strategy bij Credit Agricole CIB in Londen, geeft aan dat er nu weer een oplossing moet worden gevonden voor de houding van de ratinghuizen. Het werk is dus nog niet af.

Het rendement op de 2-jarige Griekse staatsobligatie daalde maandag voor de vijfde dag op rij, het bedroeg nog 26,16%. Dat was maar liefst 68 basispunten minder dan de handelsdag voordien. Anderzijds daalde de koers van de 10-jarige Griekse staatsobligatie. Het rendement kwam 6 basispunten hoger uit, het bedroeg 16,40%. Luca Jellinek, head European interest- rate strategy bij Credit Agricole CIB in Londen, geeft aan dat er nu weer een oplossing moet worden gevonden voor de houding van de ratinghuizen. Het werk is dus nog niet af.