Het is nog niet zeker hoe de andere Europese landen op deze vraag gaan reageren, maar Duitsland heeft al te kennen gegeven er niets van te willen weten.

De Duitsers zijn vanzelfsprekend van mening dat de Grieken zich aan de gemaakte afspraken moeten houden.

Komende EU meeting wordt erg belangrijk

Politiek ligt alles heel gevoeligd, zodat de komende EU meeting erg belangrijk wordt. De financiële markten verwachten vooral twee dingen.

Op de eerste plaats willen de beleggers meer info over het reddingsplan voor de Spaanse banken., waar tot dusver maar weinig details over bekend zijn.

Ten tweede, en waarschijnlijk nog belangrijker, is dat iedereen wat meer zicht op de toekomst wil.

Er zijn al heel wat voorstellen en ideeën gelanceerd, maar uiteindelijk is er nog geen overeenstemming bereikt over wat er zou moeten gebeuren en hoe dat zou moeten gebeuren.

Er zijn meer vragen dan antwoorden, waarbij uiteraard op de eerste plaats richting Duitsland wordt gekeken. De financiële markten kunnen volatiel blijven, zeker omdat ook de twijfels over de kwaliteit van de komende bedrijfsresultaten met de dag toenemen.

Het is nog niet zeker hoe de andere Europese landen op deze vraag gaan reageren, maar Duitsland heeft al te kennen gegeven er niets van te willen weten. De Duitsers zijn vanzelfsprekend van mening dat de Grieken zich aan de gemaakte afspraken moeten houden.Komende EU meeting wordt erg belangrijk Politiek ligt alles heel gevoeligd, zodat de komende EU meeting erg belangrijk wordt. De financiële markten verwachten vooral twee dingen. Op de eerste plaats willen de beleggers meer info over het reddingsplan voor de Spaanse banken., waar tot dusver maar weinig details over bekend zijn. Ten tweede, en waarschijnlijk nog belangrijker, is dat iedereen wat meer zicht op de toekomst wil. Er zijn al heel wat voorstellen en ideeën gelanceerd, maar uiteindelijk is er nog geen overeenstemming bereikt over wat er zou moeten gebeuren en hoe dat zou moeten gebeuren. Er zijn meer vragen dan antwoorden, waarbij uiteraard op de eerste plaats richting Duitsland wordt gekeken. De financiële markten kunnen volatiel blijven, zeker omdat ook de twijfels over de kwaliteit van de komende bedrijfsresultaten met de dag toenemen.