Het moet echter nog worden afgewacht of Europa en de troika bereid zullen zijn om meer toegevingen te doen aan de Grieken. In het beste geval krijgen ze meer tijd om hun schulden af te betalen. Mitsiakis, een alumni van Harvard, wordt getipt als minister binnen de nog te vormen regering.

De Europese beurzen zijn vanmorgen hoger geopend, met beperkte winsten voor de belangrijkste indices. In het beste geval bedragen die winsten een half procent, in het geval van de Euro Stoxx 50 bleef de vooruitgang echter beperkt tot een kwart procent. De BEL 20 opende echter fracties van een procent lager, hetgeen aangeeft dat de ondertoon onzeker blijft.

Samenwerking UCB en Harvard wordt verder gezet

UCB kondigde vandaag aan dat het met Harvard een tweede samenwerkend onderzoeksproject start als uitbreiding van de Research Alliance die UCB en Harvard afsloten in 2011.

Dit tweede researchproject behelst een samenwerking met het laboratorium van Junying Yuan, Ph.D., professor celbiologie aan de Harvard Medical School, en is gericht op de translatie en de ontwikkeling van kleinmoleculaire verbindingen voor de inductie van autofagie, met mogelijke toepassingen bij de behandeling van neurodegeneratieve ziekten.

De research alliance tussen Harvard en UCB staat symbool voor UCB's open innovatiemodel dat nieuwe inzichten wil vergaren en wil voortbouwen op externe wetenschappelijke voordelen, bronnen en kennis, door middel van een doelgerichte samenwerking die een aanvulling vormt op de unieke interne vaardigheden en deskundigheden van het bedrijf.

Het moet echter nog worden afgewacht of Europa en de troika bereid zullen zijn om meer toegevingen te doen aan de Grieken. In het beste geval krijgen ze meer tijd om hun schulden af te betalen. Mitsiakis, een alumni van Harvard, wordt getipt als minister binnen de nog te vormen regering. De Europese beurzen zijn vanmorgen hoger geopend, met beperkte winsten voor de belangrijkste indices. In het beste geval bedragen die winsten een half procent, in het geval van de Euro Stoxx 50 bleef de vooruitgang echter beperkt tot een kwart procent. De BEL 20 opende echter fracties van een procent lager, hetgeen aangeeft dat de ondertoon onzeker blijft. Samenwerking UCB en Harvard wordt verder gezet UCB kondigde vandaag aan dat het met Harvard een tweede samenwerkend onderzoeksproject start als uitbreiding van de Research Alliance die UCB en Harvard afsloten in 2011. Dit tweede researchproject behelst een samenwerking met het laboratorium van Junying Yuan, Ph.D., professor celbiologie aan de Harvard Medical School, en is gericht op de translatie en de ontwikkeling van kleinmoleculaire verbindingen voor de inductie van autofagie, met mogelijke toepassingen bij de behandeling van neurodegeneratieve ziekten. De research alliance tussen Harvard en UCB staat symbool voor UCB's open innovatiemodel dat nieuwe inzichten wil vergaren en wil voortbouwen op externe wetenschappelijke voordelen, bronnen en kennis, door middel van een doelgerichte samenwerking die een aanvulling vormt op de unieke interne vaardigheden en deskundigheden van het bedrijf.