Met name het IMF zou niet langer geneigd zijn om Griekenland nog langer het hoofd boven water te houden. Dat werd in alle toonaarden ontkend door Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van de groep van Europese ministers van Financiën. Er zou volgens Dijsselbloem niets aan de hand zijn.

Hiermee ontplooit zich opnieuw een scenario dat we al eerder gezien hebben. De problemen worden ontkend tot het moment dat dit niet langer meer mogelijk is. In ieder geval is de rente op de Griekse staatsobligaties opnieuw doorgestegen tot het hoogste niveau sinds april.

Met name het IMF zou niet langer geneigd zijn om Griekenland nog langer het hoofd boven water te houden. Dat werd in alle toonaarden ontkend door Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van de groep van Europese ministers van Financiën. Er zou volgens Dijsselbloem niets aan de hand zijn. Hiermee ontplooit zich opnieuw een scenario dat we al eerder gezien hebben. De problemen worden ontkend tot het moment dat dit niet langer meer mogelijk is. In ieder geval is de rente op de Griekse staatsobligaties opnieuw doorgestegen tot het hoogste niveau sinds april.