Daardoor kan Griekenland voor een totaal bedrag van bijna 44 miljard euro aan nieuwe hulp ontvangen. Maar daarmee zijn zeker nog niet alle problemen van de baan.

Hitoshi Asaoka, senior strateeg bij Mizuho Trust & Banking Co, spreekt van een voorlopige oplossing, hij verwacht dat het probleem Griekenland nog verschillende keren kan terugkeren. De euro kan profiteren van het afgesloten akkoord, maar de vraag is of het opwaarts potentieel erg groot is.

Het dalende trendkanaal van de EUR/USD lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers na de stijging vorig week de langste tijd te hebben gehad.

De blauwe candles wijzen op een sterk opwaarts momentum. Inmiddels is de aanblik zichtbaar van een 'bull flag', waardoor bij een opwaartse uitbraak het koersdoel $ 1,37 wordt. De enige - niet onbelangrijke - reserve is de 'overbought'-conditie van de stochastics.

Daardoor kan Griekenland voor een totaal bedrag van bijna 44 miljard euro aan nieuwe hulp ontvangen. Maar daarmee zijn zeker nog niet alle problemen van de baan. Hitoshi Asaoka, senior strateeg bij Mizuho Trust & Banking Co, spreekt van een voorlopige oplossing, hij verwacht dat het probleem Griekenland nog verschillende keren kan terugkeren. De euro kan profiteren van het afgesloten akkoord, maar de vraag is of het opwaarts potentieel erg groot is. Het dalende trendkanaal van de EUR/USD lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers na de stijging vorig week de langste tijd te hebben gehad. De blauwe candles wijzen op een sterk opwaarts momentum. Inmiddels is de aanblik zichtbaar van een 'bull flag', waardoor bij een opwaartse uitbraak het koersdoel $ 1,37 wordt. De enige - niet onbelangrijke - reserve is de 'overbought'-conditie van de stochastics.