De werkloosheid in het land heeft angstwekkende vormen aangenomen, het scheelt niet veel meer of één op drie Grieken zal zonder baan zitten. Maar de werkloosheidsgraad is niet het enige probleem waar de Grieken mee worden geconfronteerd, er is meer.

De Griekse probleemkredieten vliegen door het dak, wat de druk op de banken nog eens extra doet toenemen. In totaal zou het nu gaan om een bedrag van 66 miljard euro, bedrag dat dateert van eind maart. Ten opzichte van eind december is er sprake van een stijging met 20%. De Griekse banken zullen nog harde noten te kraken krijgen.

De werkloosheid in het land heeft angstwekkende vormen aangenomen, het scheelt niet veel meer of één op drie Grieken zal zonder baan zitten. Maar de werkloosheidsgraad is niet het enige probleem waar de Grieken mee worden geconfronteerd, er is meer. De Griekse probleemkredieten vliegen door het dak, wat de druk op de banken nog eens extra doet toenemen. In totaal zou het nu gaan om een bedrag van 66 miljard euro, bedrag dat dateert van eind maart. Ten opzichte van eind december is er sprake van een stijging met 20%. De Griekse banken zullen nog harde noten te kraken krijgen.