Daarnaast is de regering van plan om 50 miljard euro aan inkomsten te realiseren via de verkoop van activa. Papandreaou heeft geprobeerd om over de partijen heen steun te krijgen voor zijn plannen, maar die poging lijkt te zijn mislukt.

De Griekse oppositiepartij wil echter de voorwaarden voor het reddingsplan heronderhandelen alvorens verdere toegevingen te doen.

Voorzitter Antonis Samaras van de Nieuwe Democraten wil besparingen realiseren, maar ijvert daarnaast voor lagere belastingen om de groei te stimuleren.

Daarnaast is de regering van plan om 50 miljard euro aan inkomsten te realiseren via de verkoop van activa. Papandreaou heeft geprobeerd om over de partijen heen steun te krijgen voor zijn plannen, maar die poging lijkt te zijn mislukt. De Griekse oppositiepartij wil echter de voorwaarden voor het reddingsplan heronderhandelen alvorens verdere toegevingen te doen. Voorzitter Antonis Samaras van de Nieuwe Democraten wil besparingen realiseren, maar ijvert daarnaast voor lagere belastingen om de groei te stimuleren.