Bovendien zijn ook de rendementen op de Griekse staatsobligaties sterk gedaald. Nochtans is de economie in Griekenland niet aan de beterhand, wel integendeel. Steeds meer Griekse bedrijven slagen er niet meer in om hun belastingen te betalen en dat op een moment dat de Griekse schatkist elke eurocent kan gebruiken.

In augustus waren er 182.785 bedrijven die achterstand opgelopen hadden met het betalen van hun belastingen, maar eind september waren er dat al meer dan 500.000. Deze explosieve stijging vond zoals gezegd plaats tegen de achtergrond van een boomende beurs. Volgens insiders boert de Griekse economie in sneltreinvaart verder achteruit.

Bovendien zijn ook de rendementen op de Griekse staatsobligaties sterk gedaald. Nochtans is de economie in Griekenland niet aan de beterhand, wel integendeel. Steeds meer Griekse bedrijven slagen er niet meer in om hun belastingen te betalen en dat op een moment dat de Griekse schatkist elke eurocent kan gebruiken. In augustus waren er 182.785 bedrijven die achterstand opgelopen hadden met het betalen van hun belastingen, maar eind september waren er dat al meer dan 500.000. Deze explosieve stijging vond zoals gezegd plaats tegen de achtergrond van een boomende beurs. Volgens insiders boert de Griekse economie in sneltreinvaart verder achteruit.