Het zou gaan om Griekse, Ierse en Portugese staatsschulden. Duitse banken zouden voor 44 miljard euro betrokken zijn op de Europese periferie, de Franse banken voor 19 miljard euro.

Hypo Real Estate Bank, één van de Europese banken die faalden in de stress tests, heeft een blootstelling van 21,90 miljard euro aan de Europese periferie en is daarmee koploper.

National Bank of Greece SA en Royal Bank of Scotland, twee banken die de stress tests doorstonden, hebben respectievelijk voor 19,80 miljard euro en voor 8,20 miljard euro aan dergelijke obligaties in portefeuille.

Het zou gaan om Griekse, Ierse en Portugese staatsschulden. Duitse banken zouden voor 44 miljard euro betrokken zijn op de Europese periferie, de Franse banken voor 19 miljard euro. Hypo Real Estate Bank, één van de Europese banken die faalden in de stress tests, heeft een blootstelling van 21,90 miljard euro aan de Europese periferie en is daarmee koploper. National Bank of Greece SA en Royal Bank of Scotland, twee banken die de stress tests doorstonden, hebben respectievelijk voor 19,80 miljard euro en voor 8,20 miljard euro aan dergelijke obligaties in portefeuille.