Piraeus Bank sprak vandaag de verwachting uit dat de Griekse banken binnenkort tot de best gekapitaliseerde in Europa zullen behoren. In Brussel is het deze week uitkijken naar de cijfers van Delhaize.

Delhaize maakt de volledige resultaten over het boekjaar 2013 op donderdag 13 maart bekend. De publicatie van die resultaten zal worden gevolgd door een analistenmeeting op het hoofdkwartier van de groep. KBC Securities herinnert er aan dat de al eerder gepubliceerde omzetcijfers beter dan verwacht waren.

Verwacht wordt dat de REBIT zal zijn gedaald met 6,60% tot 183 miljoen euro, tegenover een gemiddelde consensusverwachting van 185 miljoen euro. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 55 euro.

Piraeus Bank sprak vandaag de verwachting uit dat de Griekse banken binnenkort tot de best gekapitaliseerde in Europa zullen behoren. In Brussel is het deze week uitkijken naar de cijfers van Delhaize. Delhaize maakt de volledige resultaten over het boekjaar 2013 op donderdag 13 maart bekend. De publicatie van die resultaten zal worden gevolgd door een analistenmeeting op het hoofdkwartier van de groep. KBC Securities herinnert er aan dat de al eerder gepubliceerde omzetcijfers beter dan verwacht waren. Verwacht wordt dat de REBIT zal zijn gedaald met 6,60% tot 183 miljoen euro, tegenover een gemiddelde consensusverwachting van 185 miljoen euro. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 55 euro.