Daardoor zijn Griekse aandelen nog steeds te duur. Renaissance Asset Management is van mening dat de Athens Stock Exchange General Index dit jaar met meer dan 30% kan dalen, waardoor de gemiddelde koers-winstverhouding nog 8,60 zou bedragen.

De analisten van Renaissance Asset Management zijn van mening dat de huidige koers-winstverhoudingen nietszeggend zijn zolang Griekenland het begrotingsdeficiet niet reduceert .

Swisscanto Asset Management AG rekende uit dat bijna 80 miljard dollar aan beurskapitalisatie in rook is opgegaan sinds de begrotingsproblemen van het land in oktober van vorig jaar zijn begonnen.

De vier grootste banken uit het land moesten voor een bedrag van 991 miljoen euro aan provisies voor slechte kredieten aanleggen. Ben Hauzenberger, fondsmanager bij Swisscanto, is van mening dat Griekenland een gevaarlijke beurs blijft. Waarschijnlijk is het nog te vroeg om al weer in te stappen.

Daardoor zijn Griekse aandelen nog steeds te duur. Renaissance Asset Management is van mening dat de Athens Stock Exchange General Index dit jaar met meer dan 30% kan dalen, waardoor de gemiddelde koers-winstverhouding nog 8,60 zou bedragen. De analisten van Renaissance Asset Management zijn van mening dat de huidige koers-winstverhoudingen nietszeggend zijn zolang Griekenland het begrotingsdeficiet niet reduceert . Swisscanto Asset Management AG rekende uit dat bijna 80 miljard dollar aan beurskapitalisatie in rook is opgegaan sinds de begrotingsproblemen van het land in oktober van vorig jaar zijn begonnen. De vier grootste banken uit het land moesten voor een bedrag van 991 miljoen euro aan provisies voor slechte kredieten aanleggen. Ben Hauzenberger, fondsmanager bij Swisscanto, is van mening dat Griekenland een gevaarlijke beurs blijft. Waarschijnlijk is het nog te vroeg om al weer in te stappen.