De ontwikkelingen in Spanje bewijzen volgens hem dat de besparingsmaatregelen niet werken en de situatie alleen nog maar verergert.

Sociaal wordt er een bloedbad aangericht, terwijl de efficiëntie van de aanpak van de Europese schuldencrisis totaal inefficiënt is.

Vanuit de klassieke politieke hoek wordt echter opgemerkt dat Spanje dankzij de tijdig doorgevoerde bezuinigingen hetzelfde lot als Griekenland bespaard is gebleven.

In ieder geval is de eerste euforie op de Europese beurzen al over het hoogtepunt heen. De winst voor de Euro Stoxx 50 is teruggevallen tot minder dan 2%, de BEL 20 noteert nog iets meer dan 1% boven het slotniveau van gisteren. Ook de euro heeft weer wat van zijn pluimen gelaten.

Kinepolis België vertoont slotconcert Koningin Elisabethwedstrijd live

Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de Koningin Elisabethwedstrijd, presenteert Kinepolis het prestigieuze slotconcert van de violisten op donderdag 14 juni live in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Luik en Imagibraine.

De vioolsolisten Andrey Baranov, Tatsuki Narita & Hyun Su Shin werden ondertussen bekend gemaakt als laureaten van de wedstrijd.

Hun slotconcert wordt vanuit de Bozar in Brussel gebracht onder leiding van Michel Tabachnik, die sinds 2008 ook muziekdirecteur is bij het Brussels Philharmonic.

Deze muzikale voorstelling kadert in de uitbreiding van het culturele aanbod van Kinepolis. Sinds kort brengt Kinepolis duizenden cultuurliefhebbers naar de bioscoop voor topproducties van opera, ballet, theater en musical. De 75ste editie van de Koningin Elisabethwedstrijd mag niet ontbreken en vult de culturele lijst mooi aan.

Dankzij continue investeringen in digitale vernieuwingen, staan alle voorstellingen bij Kinepolis garant voor een intensieve beeld - en geluidservaring in High Definition kwaliteit. Hierdoor wordt ook de live-vertoning van het slotconcert van de Koningin Elisabeth wedstrijd een unieke beleving.

De ontwikkelingen in Spanje bewijzen volgens hem dat de besparingsmaatregelen niet werken en de situatie alleen nog maar verergert. Sociaal wordt er een bloedbad aangericht, terwijl de efficiëntie van de aanpak van de Europese schuldencrisis totaal inefficiënt is. Vanuit de klassieke politieke hoek wordt echter opgemerkt dat Spanje dankzij de tijdig doorgevoerde bezuinigingen hetzelfde lot als Griekenland bespaard is gebleven. In ieder geval is de eerste euforie op de Europese beurzen al over het hoogtepunt heen. De winst voor de Euro Stoxx 50 is teruggevallen tot minder dan 2%, de BEL 20 noteert nog iets meer dan 1% boven het slotniveau van gisteren. Ook de euro heeft weer wat van zijn pluimen gelaten. Kinepolis België vertoont slotconcert Koningin Elisabethwedstrijd live Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de Koningin Elisabethwedstrijd, presenteert Kinepolis het prestigieuze slotconcert van de violisten op donderdag 14 juni live in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Luik en Imagibraine. De vioolsolisten Andrey Baranov, Tatsuki Narita & Hyun Su Shin werden ondertussen bekend gemaakt als laureaten van de wedstrijd. Hun slotconcert wordt vanuit de Bozar in Brussel gebracht onder leiding van Michel Tabachnik, die sinds 2008 ook muziekdirecteur is bij het Brussels Philharmonic. Deze muzikale voorstelling kadert in de uitbreiding van het culturele aanbod van Kinepolis. Sinds kort brengt Kinepolis duizenden cultuurliefhebbers naar de bioscoop voor topproducties van opera, ballet, theater en musical. De 75ste editie van de Koningin Elisabethwedstrijd mag niet ontbreken en vult de culturele lijst mooi aan. Dankzij continue investeringen in digitale vernieuwingen, staan alle voorstellingen bij Kinepolis garant voor een intensieve beeld - en geluidservaring in High Definition kwaliteit. Hierdoor wordt ook de live-vertoning van het slotconcert van de Koningin Elisabeth wedstrijd een unieke beleving.