In 2010 bedroeg het tekort op de begroting nog meer dan 10% van het BBP. Daar het uit de hand lopen van de Griekse begroting belandde de Europese schuldencrisis in een stroomversnelling. Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit tekort op amper drie jaar is weggewerkt.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het verhaal te mooi om waar te zijn, het sprookje klopt dan ook van geen kanten. Uiteindelijk zal Griekenland moeten toegeven er uiteindelijk toch een deficiet zal zijn en dat kan voor enige ontgoocheling op de financiële markten zorgen.

In 2010 bedroeg het tekort op de begroting nog meer dan 10% van het BBP. Daar het uit de hand lopen van de Griekse begroting belandde de Europese schuldencrisis in een stroomversnelling. Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit tekort op amper drie jaar is weggewerkt. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het verhaal te mooi om waar te zijn, het sprookje klopt dan ook van geen kanten. Uiteindelijk zal Griekenland moeten toegeven er uiteindelijk toch een deficiet zal zijn en dat kan voor enige ontgoocheling op de financiële markten zorgen.