De markt had al ingeprijst dat een akkoord zou worden bereikt om Griekenland van een ongecontroleerd faillissement te houden.

Aan de andere kant zijn er nog steeds implementatierisico's, zoals stemmingen in parlementen in Nederland, Duitsland en Finland en de uitvoering van de vrijwillige schuldenruil van de private sector.

Daarnaast is er ook veel scepsis dat de schuldenlast voor het land met de voorgestelde maatregelen op een houdbaar pad is gebracht.

Er is in ieder geval weinig ruimte op tegenvallers in het programma op te vangen als de Griekse economie

in hoog tempo blijft krimpen. De economie kromp afgelopen jaar met 7%.

De markt had al ingeprijst dat een akkoord zou worden bereikt om Griekenland van een ongecontroleerd faillissement te houden. Aan de andere kant zijn er nog steeds implementatierisico's, zoals stemmingen in parlementen in Nederland, Duitsland en Finland en de uitvoering van de vrijwillige schuldenruil van de private sector. Daarnaast is er ook veel scepsis dat de schuldenlast voor het land met de voorgestelde maatregelen op een houdbaar pad is gebracht. Er is in ieder geval weinig ruimte op tegenvallers in het programma op te vangen als de Griekse economie in hoog tempo blijft krimpen. De economie kromp afgelopen jaar met 7%.