Het ziet er namelijk niet naar uit dat Griekenland volgend jaar opnieuw beroep kan doen op de financiële markten, zoals in het aanvankelijke plan was vooropgesteld. De obligatierendementen zijn torenhoog gestegen en gaan niet zo snel corrigeren.

Dagblad Ta Nea in Athene meende te weten dat het uiteindelijk zou gaan om een bedrag van 60 miljard euro aan extra steun. Probleem zou echter zijn dat een aantal Europese landen nog steeds dwars liggen wat betreft het toekennen van een nieuw reddingsprogramma.

Het ziet er namelijk niet naar uit dat Griekenland volgend jaar opnieuw beroep kan doen op de financiële markten, zoals in het aanvankelijke plan was vooropgesteld. De obligatierendementen zijn torenhoog gestegen en gaan niet zo snel corrigeren. Dagblad Ta Nea in Athene meende te weten dat het uiteindelijk zou gaan om een bedrag van 60 miljard euro aan extra steun. Probleem zou echter zijn dat een aantal Europese landen nog steeds dwars liggen wat betreft het toekennen van een nieuw reddingsprogramma.