Volgens William White, een vroegere topman van de Bank of International Settlements, zal Griekenland hoe dan ook harde maatregelen moeten doorvoeren om orde op zaken te stellen. Alleen zo kan worden voorkomen dat het deficiet op de begroting verder oploopt.

Wanneer Griekenland niet ingrijpt, dreigt het land inderdaad failliet te gaan. White meent echter dat er voldoende ruimte is om iets te doen. Een aantal maatregelen kunnen snel en degelijk worden getroffen en kunnen al op korte termijn effect hebben.

Uiteindelijk is de tijd van praten voorbij, Griekenland zal nu moeten tonen dat het inderdaad effectief van plan is om het tekort op de begroting drastisch terug te dringen.

Volgens William White, een vroegere topman van de Bank of International Settlements, zal Griekenland hoe dan ook harde maatregelen moeten doorvoeren om orde op zaken te stellen. Alleen zo kan worden voorkomen dat het deficiet op de begroting verder oploopt. Wanneer Griekenland niet ingrijpt, dreigt het land inderdaad failliet te gaan. White meent echter dat er voldoende ruimte is om iets te doen. Een aantal maatregelen kunnen snel en degelijk worden getroffen en kunnen al op korte termijn effect hebben. Uiteindelijk is de tijd van praten voorbij, Griekenland zal nu moeten tonen dat het inderdaad effectief van plan is om het tekort op de begroting drastisch terug te dringen.