Alleszins zouden de Grieken extra geld nodig hebben wanneer ze weer naar de financiële markten willen komen om geld op te halen. Die datum ligt waarschijnlijk nog ver in het verleden, maar het geeft wel aan dat de Griekse geldhonger nog niet volledig bevredigd is.

Een andere mogelijkheid is dat die come-back gepaard gaat met nieuwe afschrijvingen op de staatsschulden. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft echter altijd volgehouden dat van nieuwe afschrijvingen op Griekse obligaties geen sprake kan zijn. Het kan dus nog spannend worden in de eurozone.

Alleszins zouden de Grieken extra geld nodig hebben wanneer ze weer naar de financiële markten willen komen om geld op te halen. Die datum ligt waarschijnlijk nog ver in het verleden, maar het geeft wel aan dat de Griekse geldhonger nog niet volledig bevredigd is. Een andere mogelijkheid is dat die come-back gepaard gaat met nieuwe afschrijvingen op de staatsschulden. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft echter altijd volgehouden dat van nieuwe afschrijvingen op Griekse obligaties geen sprake kan zijn. Het kan dus nog spannend worden in de eurozone.