Volgens George Papandreou zijn er geen nieuwe maatregelen noodzakelijk om de beoogde doelstellingen te bereiken. Griekenland wil bovendien sneller dan gepland weer beroep doen op financiële markten.

Papandreou blijft tegenstander van een herschikking van de uitstaande schulden, een maatregel die volgens hem dramatische gevolgen zou hebben. Geruchten over zo'n herstructurering blijven de ronde doen.

Griekenland wil echter ook sneller onder het reddingsplan toegekend door het Internationaal Monetair Fonds en de eurozone uit. Dat plan loopt normaal nog tot 2013.

Volgens George Papandreou zijn er geen nieuwe maatregelen noodzakelijk om de beoogde doelstellingen te bereiken. Griekenland wil bovendien sneller dan gepland weer beroep doen op financiële markten. Papandreou blijft tegenstander van een herschikking van de uitstaande schulden, een maatregel die volgens hem dramatische gevolgen zou hebben. Geruchten over zo'n herstructurering blijven de ronde doen. Griekenland wil echter ook sneller onder het reddingsplan toegekend door het Internationaal Monetair Fonds en de eurozone uit. Dat plan loopt normaal nog tot 2013.