Volgens de Griekse regering is er haast bij de verkopen, maar dat is niet naar de zin van SYRIZA. De extreem-linkse partij is de grote overwinnaar van de verkiezingen in Griekenland en die partij verzet zich met hand en tand tegen de aangekondigde besparingsmaatregelen.

De Hellenic Republic Asset Development Fund (TAIPED) is echter gedwongen om zo snel mogelijk Griekse activa te verkopen, kwestie de Europese bailout bankiers tegen het hoofd te stoten. Met de privatiseringen loopt het in Griekenland namelijk niet zoals verkoopt.

Volgens de Griekse regering is er haast bij de verkopen, maar dat is niet naar de zin van SYRIZA. De extreem-linkse partij is de grote overwinnaar van de verkiezingen in Griekenland en die partij verzet zich met hand en tand tegen de aangekondigde besparingsmaatregelen. De Hellenic Republic Asset Development Fund (TAIPED) is echter gedwongen om zo snel mogelijk Griekse activa te verkopen, kwestie de Europese bailout bankiers tegen het hoofd te stoten. Met de privatiseringen loopt het in Griekenland namelijk niet zoals verkoopt.