Daarmee werd uiteindelijk niet meer dan een mistgordijn opgetrokken, want eigenlijk werd er helemaal geen vooruitgang geboekt.

Volgens ING blijkt alleen maar dat de onenigheid omtrent het vinden van een oplossing voor het Grieks probleem groot blijft.

Het is inderdaad zo dat Griekenland vooruitgang heeft geboekt bij de implementatie van de aangekondigde maatregelen.

Er blijven echter twee problemen over: de financiering van het Grieks begrotingstekort en hoe het land zich op langere termijn financieel kan stabiliseren. Het zal volgens ING duidelijk zijn dat Griekenland het uiterste vergt van de Europese creativiteit.

Daarmee werd uiteindelijk niet meer dan een mistgordijn opgetrokken, want eigenlijk werd er helemaal geen vooruitgang geboekt. Volgens ING blijkt alleen maar dat de onenigheid omtrent het vinden van een oplossing voor het Grieks probleem groot blijft. Het is inderdaad zo dat Griekenland vooruitgang heeft geboekt bij de implementatie van de aangekondigde maatregelen. Er blijven echter twee problemen over: de financiering van het Grieks begrotingstekort en hoe het land zich op langere termijn financieel kan stabiliseren. Het zal volgens ING duidelijk zijn dat Griekenland het uiterste vergt van de Europese creativiteit.