Andreas Andreadis, president van de Hellenic Hotel Federation, verwacht dat het aantal toeristen dit jaar met 10% zal toenemen. Veel toeristen komen nu naar Griekenland in plaats van naar Egypte of Tunesië.

Met name in het Verenigd Koninkrijk is er sprake van een duidelijke stijging van het aantal toeristen dat naar Griekenland komt. Die stijging in het VK zou ongeveer 10% bedragen.

In Duitsland is sprake van een stijging met 5%, in Rusland zelfs met 20%. De stijging is niet onbelangrijk voor Griekenland, want toerisme is goed voor 16% van het BBP van het land.

Andreas Andreadis, president van de Hellenic Hotel Federation, verwacht dat het aantal toeristen dit jaar met 10% zal toenemen. Veel toeristen komen nu naar Griekenland in plaats van naar Egypte of Tunesië. Met name in het Verenigd Koninkrijk is er sprake van een duidelijke stijging van het aantal toeristen dat naar Griekenland komt. Die stijging in het VK zou ongeveer 10% bedragen. In Duitsland is sprake van een stijging met 5%, in Rusland zelfs met 20%. De stijging is niet onbelangrijk voor Griekenland, want toerisme is goed voor 16% van het BBP van het land.