Pieper is gespecialiseerd in post-traumatische stress na afloop van rampen, zware ongevallen, geweld, gevallen van gijzeling enzovoort.

Volgens Pieper krijgt Europa een totaal verkeerd beeld van de crisis in Griekenland. De Europeanen zien Angela Merkel en de andere Europese leiders met limousines van de ene vergadering naar de volgende rijden, steeds op zoek naar een oplossing voor de Griekse problemen.

Wat we echter niet zien, zijn de problemen van de Grieken zelf. Zwangere vrouwen lopen van ziekenhuis naar ziekenhuis in de hoop van een opname, mannen en vrouwen die vroeger tot de middenklasse behoorden rapen nu op straat halfrot fruit op dat door marktkramers werd achtergelaten enzovoort.

Deze situatie kan vanzelfsprekend niet eeuwig blijven duren, het land staat aan de vooravond van een burgeroorlog.

Pieper is gespecialiseerd in post-traumatische stress na afloop van rampen, zware ongevallen, geweld, gevallen van gijzeling enzovoort. Volgens Pieper krijgt Europa een totaal verkeerd beeld van de crisis in Griekenland. De Europeanen zien Angela Merkel en de andere Europese leiders met limousines van de ene vergadering naar de volgende rijden, steeds op zoek naar een oplossing voor de Griekse problemen. Wat we echter niet zien, zijn de problemen van de Grieken zelf. Zwangere vrouwen lopen van ziekenhuis naar ziekenhuis in de hoop van een opname, mannen en vrouwen die vroeger tot de middenklasse behoorden rapen nu op straat halfrot fruit op dat door marktkramers werd achtergelaten enzovoort. Deze situatie kan vanzelfsprekend niet eeuwig blijven duren, het land staat aan de vooravond van een burgeroorlog.