De leider van de PASOK-partij Evangelos Venizemos verklaarde vandaag dat het op grote schaal ontslaan van overheidsambtenaren uiteindelijk niets gaat opleveren. Overigens valt sterk te betwijfelen dat Griekenland van de troika een zachter regime gaat krijgen.

Op de Europese beurzen was de reactie op de renteverlaging van vanmiddag negatief, zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 gaven terrein prijs.

Met name KBC was opnieuw een opvallende daler. Op de valutamarkten was er anderzijds een verlies van meer dan 1% voor de euro.

Belgacom wil ook 2,6 GHZ-frequentieband gaan benutten

4G maakt mobiel dataverkeer aan zeer hoge snelheden mogelijk, tot 10 keer sneller dan 3G. Downloaden of doorsturen van data gebeurt supersnel. Videostreaming op smartphone, laptop of tablet is van een uitmuntende kwaliteit.

Bovendien vergroot het 4G-netwerk de capaciteit van het mobiele netwerk aanzienlijk zodat het stijgend gebruik van mobiele diensten en oplossingen probleemloos kan worden opgevangen. In juni vorig jaar startte Belgacom de uitrol van 4G in Hasselt, Bergen, Waver en het industriepark van Haasrode.

Nu rolt Belgacom het netwerk uit in Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Namen.

Belgacom gebruikt de 1,8 GHz frequentieband voor de uitrol van 4G. In een later stadium, als er nood is aan meer capaciteit, zal Belgacom ook de 2,6 GHZ-frequentieband benutten. Belgacom kocht de licentie voor de 2,6 GHZ-frequentieband in november 2011 tijdens de veiling van de telecomregulator BIPT.

De leider van de PASOK-partij Evangelos Venizemos verklaarde vandaag dat het op grote schaal ontslaan van overheidsambtenaren uiteindelijk niets gaat opleveren. Overigens valt sterk te betwijfelen dat Griekenland van de troika een zachter regime gaat krijgen. Op de Europese beurzen was de reactie op de renteverlaging van vanmiddag negatief, zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 gaven terrein prijs. Met name KBC was opnieuw een opvallende daler. Op de valutamarkten was er anderzijds een verlies van meer dan 1% voor de euro. Belgacom wil ook 2,6 GHZ-frequentieband gaan benutten 4G maakt mobiel dataverkeer aan zeer hoge snelheden mogelijk, tot 10 keer sneller dan 3G. Downloaden of doorsturen van data gebeurt supersnel. Videostreaming op smartphone, laptop of tablet is van een uitmuntende kwaliteit. Bovendien vergroot het 4G-netwerk de capaciteit van het mobiele netwerk aanzienlijk zodat het stijgend gebruik van mobiele diensten en oplossingen probleemloos kan worden opgevangen. In juni vorig jaar startte Belgacom de uitrol van 4G in Hasselt, Bergen, Waver en het industriepark van Haasrode. Nu rolt Belgacom het netwerk uit in Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Namen. Belgacom gebruikt de 1,8 GHz frequentieband voor de uitrol van 4G. In een later stadium, als er nood is aan meer capaciteit, zal Belgacom ook de 2,6 GHZ-frequentieband benutten. Belgacom kocht de licentie voor de 2,6 GHZ-frequentieband in november 2011 tijdens de veiling van de telecomregulator BIPT.