Er werden ook volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen andere wijzigingen doorgevoerd. Taiwan en Zuid-Korea worden nog niet toegelaten tot de aandelenindices van de ontwikkelde landen.

Beide landen blijven daarom in de index voor opkomende landen. Als reden worden handelsbeperkingen, vooral met betrekking tot de munt, en zwakheden in de handelssystemen genoemd.

Het duurt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog minstens een jaar voordat dit oordeel opnieuw wordt beoordeeld. Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten worden nog niet toegelaten tot de opkomende markten, maar al in december vindt een nieuwe beoordeling plaats.

Er werden ook volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen andere wijzigingen doorgevoerd. Taiwan en Zuid-Korea worden nog niet toegelaten tot de aandelenindices van de ontwikkelde landen. Beide landen blijven daarom in de index voor opkomende landen. Als reden worden handelsbeperkingen, vooral met betrekking tot de munt, en zwakheden in de handelssystemen genoemd. Het duurt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog minstens een jaar voordat dit oordeel opnieuw wordt beoordeeld. Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten worden nog niet toegelaten tot de opkomende markten, maar al in december vindt een nieuwe beoordeling plaats.