De groei in de industrie bevindt zich nog steeds op een hoog niveau en ook binnen de dienstensector ontwikkelt een aantal sectoren zich sterk, zoals de zakelijke en financiële dienstverlening. Frankrijk verbeterde daarbij sterk.

Elektronische apparatuur liet, waarschijnlijk onder invloed van een toegenomen vraag vanuit Japan, eveneens groei zien. Van belang is verder dat de werkgelegenheid aantrekt en ook dat nieuwe activiteiten worden ontplooid.

De data zouden volgens Theodoor Gilissen Bankiers wijzen op een groei van 0,8% op kwartaalbasis over het tweede kwartaal.

De groei in de industrie bevindt zich nog steeds op een hoog niveau en ook binnen de dienstensector ontwikkelt een aantal sectoren zich sterk, zoals de zakelijke en financiële dienstverlening. Frankrijk verbeterde daarbij sterk. Elektronische apparatuur liet, waarschijnlijk onder invloed van een toegenomen vraag vanuit Japan, eveneens groei zien. Van belang is verder dat de werkgelegenheid aantrekt en ook dat nieuwe activiteiten worden ontplooid. De data zouden volgens Theodoor Gilissen Bankiers wijzen op een groei van 0,8% op kwartaalbasis over het tweede kwartaal.