Sommige elementen in het afgesloten akkoord leken tijdens het nachtelijk overleg klaar en duidelijk, maar blijken minder goed bestand tegen het daglicht.

Zo zijn er een aantal toegevingen die voorwaardelijk zijn, terwijl bijvoorbeeld ook de Bundestag een aantal maatregelen nog moet goedkeuren.

De kans is volgens ING groot dat dit niet de laatste nachtelijke vergadering is die aan de Griekse problematiek zal moeten worden gewijd. Vast staat in ieder geval dat Griekenland geen carte blanche heeft gekregen, maar wel voor een moeilijke opgave staat.

Sommige elementen in het afgesloten akkoord leken tijdens het nachtelijk overleg klaar en duidelijk, maar blijken minder goed bestand tegen het daglicht. Zo zijn er een aantal toegevingen die voorwaardelijk zijn, terwijl bijvoorbeeld ook de Bundestag een aantal maatregelen nog moet goedkeuren. De kans is volgens ING groot dat dit niet de laatste nachtelijke vergadering is die aan de Griekse problematiek zal moeten worden gewijd. Vast staat in ieder geval dat Griekenland geen carte blanche heeft gekregen, maar wel voor een moeilijke opgave staat.